Adana’da bir oto kiralama firması, kiraladığı araçların GPS takip cihazlarını sökerek kayıplara karışan bir şüpheli hakkında şikayette bulundu. İddialara göre, Y.Ç. isimli kişi, aynı yöntemle toplamda 8 lüks aracı kiraladı.
Oto kiralama işletmecisi Mehmet Sayın, 27 Temmuz’da Y.Ç. adlı bir müşteriye otomobil kiraladığını belirtti. Kiralama sürecinin sorunsuz geçtiğini ve tüm belgelerin imzalandığını ifade eden Sayın, güvenlik kameralarının bu anları kaydettiğini aktardı.
Sayın, Y.Ç.’nin aracı kiraladıktan üç gün sonra GPS cihazını sökerek kaybolduğunu, aynı zamanda başka firmalardan da araç kiraladığını duyduklarını söyledi. “O araçların GPS’leri hep sökülmüş. Bununla alakalı aracımızın bulunmasını istiyorum,” dedi.
Y.Ç.’nin toplamda 8 lüks aracı çaldığını belirten Sayın, “Bildiğimiz, duyduğumuz 8 araçtan bahsediyorlar. Hepsi lüks marka otomobiller. En yakın zamanda bulunmasını istiyoruz,” şeklinde konuştu.






















