Muğla’nın Seydikemer ilçesinde meydana gelen orman yangınında, bir vatandaş alevlerin tehdidi altındaki keçiyi sırtında taşıyarak güvenli bir alana ulaştırdı.
29 Temmuz Çarşamba sabahı Bayır Mahallesi’nde zirai alanda başlayan yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle ormanlık alana sıçradı. Yangına hem havadan hem de karadan müdahale devam ederken, ekipler hayvanların kurtarılması için de yoğun çaba harcıyor.

Yangının etkilediği bölgelerde hayvanları kurtarma çalışmaları sürerken, vatandaşlar da itfaiye ekiplerine destek veriyor. Bir vatandaşın cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde, alevlerin tehdit ettiği alandan keçiyi omzuna alarak uzaklaştırdığı görülüyor. Bu görüntüler, yangının yalnızca ormanı değil, aynı zamanda bölgedeki canlıları da tehdit ettiğini bir kez daha gözler önüne serdi.





















