Manisa’nın Kula ilçesinde meydana gelen otomobil kazasında 4 kişi yaralandı. Olay, 07 Ağustos 2026 tarihinde saat 02.30 sıralarında İzmir-Ankara D-300 Karayolu Gökçeören Mahallesi Esenyazı Kavşağı yakınlarında gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, Kula istikametinden İzmir yönüne giden F.S. (25) yönetimindeki 35 BYF 537 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü aşarak karşı şeride geçti. Bu esnada, İzmir yönünden Kula’ya doğru giden A.U. (49) idaresindeki 61 SA 331 plakalı otomobille çarpıştı.
Kaza sonrası olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çarpışmanın etkisiyle 61 SA 331 plakalı aracın sürücüsü A.U. (49) ve araçta yolcu olarak bulunan A.U. (36), N.U. (43) ve Y.U. (49) yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Jandarma ekipleri, kazanın nedenine ilişkin inceleme başlatırken, D-300 Karayolu’nda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.






















