Aydın’da üreticilere yeni destekleme modeli tanıtılmaya devam ediyor

AYDIN TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRLÜĞÜ HER HAFTA FARKLI MAHALLELERDE ÜRETİCİLERLE BULUŞARAK ’TARIMSAL ÜRETİM PLANLAMASI VE YENİ DESTEKLEME MODELİ’Nİ TANITIYOR.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Tarım ve Orman İl Müdürlüğü her hafta farklı mahallelerde üreticilerle buluşarak ’Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli’ni tanıtıyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı talimatları doğrultusunda başlatılan çalışma kapsamında, ekipler üreticilere yeni destekleme modeli hakkında bilgilendirme sağlıyor. Bu hafta Aydın’ın Yenipazar ilçesi Donduran Mahallesi’nde gerçekleştirilen ziyarette, çiftçilerle doğrudan temas kurularak tarımsal destekleme sistemindeki yenilikler detaylı olarak anlatıldı. Düzenlenen etkinlikte tarımsal üretim planlaması, kooperatifçilik ve üretici kooperatifleri, yeni üretim destekleme modeli, tarımsal üretim planlaması, TKDK desteklemeleri, TARSİM ve işlenmeyen tarım arazilerinin tarımsal amaçlı kiraya verilmesi konularında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Aydın’da üreticilere yeni destekleme modeli tanıtılmaya devam ediyor
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir