Ankara’nın Mamak ilçesinde, iki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen bir şüpheli, bu duruma müdahale eden yaşlı bir adamı darp etti. Olayın ardından şüpheli, yeniden gözaltına alındı.
Olay, Mamak’ta meydana geldi. İki kız çocuğunu taciz eden ve alıkoyma girişiminde bulunan şahıslara müdahale eden yaşlı adam, saldırganlardan birinin tekme ve yumruklarıyla darp edildi. Ancak, yaşlı adam kızları kurtardığı için mutlu olduğunu belirterek hukuk mücadelesine devam edeceğini ifade etti.
Yaşlı adamı dövdükten sonra olay yerinden kaçan T.S. ve diğer şüpheli, gözaltına alındı. İlk başta tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan T.S., yeniden gözaltına alındı. Şüphelinin (25) kasten yaralama ve uyuşturucu dahil olmak üzere toplam dokuz ayrı suç kaydı bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.






















