Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında Çekya’nın Hradec Kralove takımını 1-0 mağlup etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, karşılaşmanın zorluklarına dikkat çekti.
İtaliano, “Avrupa’da kolay maç yoktur. Maç çok zordu, üstelik 10 kişi kaldık. Buna rağmen oyuncularım sahaya ruhunu koydu ve çok iyi savunma yaptı. Takım olmayı başardık, bu yüzden çok mutluyum” ifadelerini kullandı.
İtalyan teknik adam, maçta yaptığı hamlelerin sonuç verdiğini belirterek, “Semih’i tebrik ediyorum. Oyuna ikinci forveti aldım ve kendisi golü attı. Bize galibiyeti getirdi. Takımı ileri çıkarmak istedim, bu nedenle forvet ekledim. Hem ileride Oh’a yardımcı olması hem de arkaya koşu atması için bu hamleyi yaptım” dedi.
Defansif performansa da vurgu yapan Italiano, “Üç maçta da gol yemedik, bu durumdan memnunum. İkinci yarıda karakter koyduk ve kalitemizi gösterdik. Daha şiddetli oynarsak inanılmaz bir takım oluruz” şeklinde konuştu.






















