1. Haberler
  2. Yerel Haberler
  3. Tokat
  4. Tokat’ta Kadın Jandarma Teğmen İlk İlçe Komutanı Oldu

Tokat’ta Kadın Jandarma Teğmen İlk İlçe Komutanı Oldu

Tokat'ta Jandarma Teğmen Rukiye Kübra Baki, Başçiftlik ilçe jandarma komutanlığına atandı ve bu unvanı kazanan ilk kadın subay oldu.

Tokat'ta Kadın Jandarma Teğmen İlk İlçe Komutanı Oldu
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokat’ta, Başçiftlik ilçe jandarma komutanlığına Jandarma Teğmen Rukiye Kübra Baki atandı. Bu atama, Tokat tarihinde bir ilçe jandarma komutanlığına atanan ilk kadın subay olarak kaydedildi.

Rukiye Kübra Baki, Sulusaray ilçesinde gösterdiği başarılı çalışmalar sonucunda bu göreve getirildi. 3 Ağustos 2026 tarihi itibarıyla yeni görevine başlayan Baki, Başçiftlik ilçesinde asayişin sağlanması, suçla mücadele, trafik denetimleri ve vatandaş odaklı güvenlik hizmetlerinin yürütülmesinden sorumlu olacak.

Baki’nin, ilçede güvenlik hizmetlerinin etkinliğini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi.

Tokat’ta Kadın Jandarma Teğmen İlk İlçe Komutanı Oldu
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir