1. Haberler
  2. Genel Haberleri
  3. Muğla’da yeni projeler halka tanıtılıyor

Muğla’da yeni projeler halka tanıtılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yeni projeleri vatandaşların görüşüne sunuyor. Tanıtım toplantıları 13 ve 14 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Muğla'da yeni projeler halka tanıtılıyor
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla Büyükşehir Belediyesi, kentin yaşam kalitesini artırmak amacıyla hayata geçireceği projeleri vatandaşların bilgisine sunacak. Bu kapsamda Menteşe Kötekli ve Bodrum’da proje tanıtım toplantıları düzenlenecek.

Kötekli Mahallesi Sıtkı Koçman Caddesi’nde yapılması planlanan Kötekli Cephe Sağlıklaştırma Projesi, 13 Ağustos 2026 Perşembe günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek toplantıyla tanıtılacak. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan bu toplantıda, projenin detayları bölge sakinleriyle paylaşılacak ve onların görüşleri alınacak.

Bu proje, Kötekli’nin kent estetiğini güçlendirmeyi ve bölgenin daha düzenli bir görünüme kavuşturulmasını hedefliyor.

Bodrum’da ise Ritim Gümüşlük Doğa ve Spor Parkı ile Rota Akyarlar Duyu Deneyim Parkı projeleri tanıtılacak. İki projenin tanıtım toplantısı 14 Ağustos 2026 Cuma günü saat 14.00’te İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi’nde yapılacak. Bu toplantıda projelerin kapsamı ve bölgeye katkıları hakkında bilgi verilecek.

Ritim Gümüşlük Doğa ve Spor Parkı, doğayla bütünleşen spor ve etkinlik alanları sunarken, Rota Akyarlar Duyu Deneyim Parkı ise farklı yaş gruplarına hitap eden, doğayla etkileşimi artıran yeni bir yaşam alanı oluşturmayı amaçlıyor.

Muğla’da yeni projeler halka tanıtılıyor
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir