1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Jandarma 1 ton 940 kilogram bozulmuş ve etiketi değiştirilmiş sucuk ele geçirdi

Jandarma 1 ton 940 kilogram bozulmuş ve etiketi değiştirilmiş sucuk ele geçirdi

AFYONKARAHİSAR’DA JANDARMA ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURDUĞU BİR KAMYONETTE 1 TON 940 KİLOGRAM BOZULMUŞ VE ETİKETİ DEĞİŞTİRİLMİŞ SUCUK ELE GEÇİRDİ.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afyonkarahisar’da jandarma şüphe üzerine durdurduğu bir kamyonette 1 ton 940 kilogram bozulmuş ve etiketi değiştirilmiş sucuk ele geçirdi.

Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Sinanpaşa ilçesi Güney beldesinde yol kontrolü gerçekleştirildi. Denetimde şüphe üzerine durdurulan bir kamyonette arama yapıldı. Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince birlikte yapılan kontrolde insan sağlığını tehlikeye sokacak biçimde bozulmuş, değiştirilmiş ve etiketsiz 1 ton 940 kilogram sucuk ele geçirildi. Olayın ardından sucuklara el konulurken, kamyonet sürücüsü ise gözaltına alındı.

Jandarma 1 ton 940 kilogram bozulmuş ve etiketi değiştirilmiş sucuk ele geçirdi
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir