1. Haberler
  2. Genel Haberleri
  3. Hatay’daki inşa çalışmaları havadan ve karadan denetlendi

Hatay’daki inşa çalışmaları havadan ve karadan denetlendi

Hatay'daki yeniden inşa çalışmaları, üst düzey yetkililer tarafından havadan ve karadan incelendi. Çalışmaların detayları değerlendirildi.

Hatay'daki inşa çalışmaları havadan ve karadan denetlendi
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay’da yürütülen yeniden inşa çalışmaları, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel, Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Ömer Bulut’un katılımıyla havadan ve karadan incelendi.

Yapılan incelemelerde, deprem sonrası yeniden inşa sürecinde yürütülen projeler değerlendirildi. Yıkım izlerinin bulunduğu bölgelerdeki konutlar, ticaret alanları, yollar ve meydanlar gözden geçirildi.

Hatay’da yeni yaşam alanları oluşturulması, ticari hayatın yeniden canlandırılması ve ulaşım altyapısının güçlendirilmesi amacıyla yatırımların sürdüğü ifade edildi. Yetkililer, kentin yeniden imar ve ihya çalışmalarının devlet kurumları ile ilgili kuruluşların koordinasyonunda devam ettiğini belirtti.

Hatay’daki inşa çalışmaları havadan ve karadan denetlendi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir