Hatay’da Restoranda Bozuk Tavuk Alarmı: Yaklaşık 15 Kilo Tavuk İmha Edildi

featured
Hatay’da Restoranda Bozuk Tavuk Alarmı: Yaklaşık 15 Kilo Tavuk İmha Edildi
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde zabıta ekiplerinin bir restoranda gerçekleştirdiği denetimde, vatandaşlara servis edilmek üzere hazırlanan yaklaşık 15 kilogram bozulmuş pişmiş ve çiğ tavuk ele geçirildi. Tavuklar, gıda mühendislerinin gözetiminde imha edilirken restoran hakkında işlem başlatıldı.

Denetimde bozuk tavuklar ortaya çıktı

Kırıkhan ilçesinde zabıta ekipleri, halk sağlığının korunması amacıyla restoranlarda denetim gerçekleştirdi.

Denetimler sırasında, kızarmış tavuk satışı yapılan bir restoranda hijyen açısından olumsuz şartlarla karşılaşıldı. Ekiplerin yaptığı kontrollerde, vatandaşlara yedirilmek üzere hazırlanan pişmiş ve çiğ haldeki tavukların bozulduğu belirlendi.

Yaklaşık 15 kilogram tavuk imha edildi

Restoranda ele geçirilen yaklaşık 15 kilogram bozuk tavuk, gıda mühendislerinin gözetiminde imha edildi.

Bozulduğu tespit edilen ürünlerin vatandaşlara servis edilmesinin önüne geçilirken, restoran hakkında da işlem başlatıldı.

Zabıta ekiplerinden halk sağlığı denetimi

Kırıkhan’da gerçekleştirilen denetimlerin halk sağlığını korumaya yönelik sürdürüldüğü belirtildi. Denetim sırasında tespit edilen uygunsuzluklarla ilgili restoran hakkında gerekli işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

Hatay’da Restoranda Bozuk Tavuk Alarmı: Yaklaşık 15 Kilo Tavuk İmha Edildi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir