1. Haberler
  2. Genel Haberleri
  3. Fransa’nın Var Bölgesinde Orman Yangını Yeniden Başladı

Fransa’nın Var Bölgesinde Orman Yangını Yeniden Başladı

Fransa'nın Var bölgesinde kontrol altına alınan orman yangını yeniden alevlendi, 1,800 hektar alan yandı ve 2,500 kişi tahliye edildi.

Fransa'nın Var Bölgesinde Orman Yangını Yeniden Başladı
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransa’nın Var bölgesinde, perşembe günü kontrol altına alınan orman yangını, cuma günü yeniden alevlendi. Yangın nedeniyle 1,800 hektarlık alan zarar gördü ve yaklaşık 2,500 kişi evlerinden tahliye edildi.

Avrupa’da etkili olan aşırı sıcak hava dalgası, orman yangınlarını tetiklerken, Var bölgesindeki yangın şiddetli rüzgarın etkisiyle yeniden yayıldı. Yangının kontrol altına alınması için çalışmalar sürüyor.

Bölgedeki tahliyeler, yangının yayılmasıyla birlikte gece boyunca gerçekleştirildi. Yangının etkileri, yerel halk üzerinde büyük bir endişe yarattı.

Fransa’nın Var Bölgesinde Orman Yangını Yeniden Başladı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir