1. Haberler
  2. Yerel Haberler
  3. Erzincan
  4. Erzincanlı sporcular U-17 Kız Milli Takımı kampına davet edildi

Erzincanlı sporcular U-17 Kız Milli Takımı kampına davet edildi

Erzincanlı sporcular Toprak Kaya ve Semanur Çakıcı, U-17 Kız Milli Takımı'nın kampına davet edildi. Başarı dilekleriyle yola çıkıyorlar.

Erzincanlı sporcular U-17 Kız Milli Takımı kampına davet edildi
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzincan’dan iki genç sporcu, U-17 Kız Milli Takımı’nın hazırlık kampına davet edildi. Toprak Kaya ve Semanur Çakıcı, 24-29 Ağustos tarihleri arasında İstanbul’daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilecek olan kamp için seçildi.

Bu davet, Erzincan’daki kulüpte büyük bir sevinçle karşılandı. Kulüp yönetimi, genç sporculara başarılar dileyerek, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Açıklamada, “Sporcularımıza başarılar diliyorum. Bu başarıda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verildi. Toprak Kaya ve Semanur Çakıcı’nın milli takım kampında Erzincan’ı en iyi şekilde temsil etmesi bekleniyor.

Erzincanlı sporcular U-17 Kız Milli Takımı kampına davet edildi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir