1. Haberler
  2. Yerel Haberler
  3. Düzce
  4. Düzce Valisi Makas, sağlık merkezlerini inceledi

Düzce Valisi Makas, sağlık merkezlerini inceledi

Düzce Valisi Mehmet Makas, sağlık merkezlerinde incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Düzce Valisi Makas, sağlık merkezlerini inceledi
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce Valisi Mehmet Makas, sağlık hizmetlerinin sunulduğu merkezlerde incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Makas, eşi Elif Makas ile birlikte Atatürk Devlet Hastanesi Muncurlu Ek Hizmet Binası’ndaki Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Burada tedavi gören vatandaşlarla sohbet eden Vali Makas, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’dan hastane çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Makas’ın sağlık hizmetleri kapsamındaki ziyaretleri, Hamidiye Mahallesi’ndeki 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi ve 14 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri Merkezi ile devam etti. İnşası tamamlanan bu tesisleri inceleyen Vali Makas, sağlık merkezlerinin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Sağlık tesislerinin Düzce’ye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Vali Makas, vatandaşların sağlık hizmetlerine hızlı ve etkin şekilde ulaşmasında görev alan tüm sağlık çalışanlarına da minnettar olduğunu belirtti.

Düzce Valisi Makas, sağlık merkezlerini inceledi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir