1. Haberler
  2. Yerel Haberler
  3. Diyarbakır
  4. Diyarbakır’da silahlı kavgada iki kişi öldü, failler tutuklandı

Diyarbakır’da silahlı kavgada iki kişi öldü, failler tutuklandı

Diyarbakır'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada iki kişi hayatını kaybetti, olayla ilgili beş kişi tutuklandı.

Diyarbakır'da silahlı kavgada iki kişi öldü, failler tutuklandı
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 19 Ağustos’ta meydana gelen silahlı kavgada iki kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan sekiz kişiden beşi tutuklandı.

Alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı belirtilen tartışma, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Olay yerinden gelen silah sesleri üzerine, 112 acil sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahaleleri yaptıktan sonra bir kişinin olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yaralanan altı kişi, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi ve Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralananlardan biri, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, olayın faillerinin Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonla yakalandığını duyurdu. Gözaltına alınan sekiz kişiden beşi, adli makamlara sevk edilerek tutuklandı. Diğer üç kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildi.

Diyarbakır’da silahlı kavgada iki kişi öldü, failler tutuklandı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir