Denizli’de düzenlenecek Toplu Açılış Töreni nedeniyle kent merkezindeki ulaşımda geçici düzenlemeye gidildi. Gazi Bulvarı, 24 Ekim Cumartesi saat 23.00’ten 26 Ekim Pazartesi saat 00.00’a kadar araç trafiğine kapatılırken, bazı toplu taşıma hatlarının güzergâh ve durakları da değiştirildi.
Gazi Bulvarı iki gün boyunca kapalı olacak
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek Toplu Açılış Töreni ve hazırlık çalışmaları kapsamında kent merkezindeki ulaşımda geçici tedbirler uygulanacak.
Bu kapsamda Gazi Bulvarı, 24 Ekim Cumartesi günü saat 23.00’ten 26 Ekim Pazartesi günü saat 00.00’a kadar araç trafiğine kapalı olacak.
Otobüs güzergâhları ve duraklar değiştirildi
Gazi Bulvarı’nın trafiğe kapatılması nedeniyle bölgeden geçen şehir içi toplu taşıma otobüslerinin güzergâhlarında da geçici değişiklik yapıldı.
Tören süresince bazı otobüs hatları alternatif caddelere yönlendirilirken, vatandaşların ulaşımda mağduriyet yaşamaması amacıyla geçici durak noktaları belirlendi.
Sürücülere alternatif güzergâh uyarısı
Yetkililer, sürücülerin ve toplu taşıma kullanan vatandaşların ulaşımda aksama yaşamamaları için alternatif yolları tercih etmelerini istedi.
Değişen otobüs güzergâhları, geçici duraklar ve trafik düzenlemelerine ilişkin detaylı bilgilerin Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım bilgilendirme kanallarından takip edilebileceği bildirildi.

















