Bolu Belediyesi’ne şafak operasyonu: 4 kişi gözaltına alındı

featured
Bolu Belediyesi’ne şafak operasyonu: 4 kişi gözaltına alındı
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda, aralarında Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’in de bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Operasyonun “ihaleye fesat karıştırma” ve “zimmet” iddiaları kapsamında gerçekleştirildiği belirtildi.

Belediye bünyesindeki soruşturma kapsamında operasyon

Edinilen bilgilere göre, Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bolu Belediyesi bünyesinde yürütülen bir soruşturma kapsamında sabahın erken saatlerinde harekete geçti.

“İhaleye fesat karıştırma” ve “zimmet” suçlamaları iddiasıyla önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

4 şüpheli gözaltına alındı

Operasyonda Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Park ve Bahçeler Müdürü Neşe Esen ile aynı müdürlükte görev yapan Samet Bilge ve Tural Ateş gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 4 şüpheli, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadelerinin alınması amacıyla jandarma karakollarına götürüldü.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Bolu Belediyesi’ne şafak operasyonu: 4 kişi gözaltına alındı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir