İstanbul Arnavutköy’de virajda kontrolden çıkan otomobil, karşı yönden gelen ata çarptı. Şiddetli çarpışmada at yaklaşık 10 metre savrularak telef olurken, kopan bacağı otomobile saplandı. Kazada otomobil sürücüsü ile 2 binici yaralandı.
Otomobil ata çarptı
Kaza, dün saat 17.40 sıralarında Arnavutköy Hacımaşlı Mahallesi, Hacımaşlı-Arnavutköy Caddesi üzerindeki Domuzderesi mevkisinde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Yunus S. idaresindeki 34 PPV 532 plakalı Hyundai marka otomobil, köprü üzerindeki virajda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Yaser A.’nun bindiği ata çarptı.
Çarpışmanın şiddetiyle atın bacağı koptu ve otomobile saplandı. Yaklaşık 10 metre savrulan at telef olurken, otomobilde büyük çapta maddi hasar oluştu.
Panikleyen diğer at binicisini yere düşürdü
Kazayı gören ve aynı yönde ilerleyen başka bir at da yaşanan çarpışma nedeniyle paniğe kapıldı. Ürken at, üzerindeki Mohamad Mamdoh A.’yi yere fırlattı.
Böylece kazada otomobil sürücüsü Yunus S. ile çarpışmada yaralanan atın binicisi Yaser A.’nun yanı sıra ikinci atın binicisi de yaralandı.
3 yaralı hastaneye kaldırıldı
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan otomobil sürücüsü Yunus S., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.
Atın binicisi Yaser A. ile diğer attan düşerek yaralanan Mohamad Mamdoh A. ise Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve kazayı hafif yaralanmalarla atlattıkları öğrenildi.

















