1. Haberler
  2. Eğitim Haberleri
  3. Bilecik’te YKS tercih süreci denetlendi

Bilecik’te YKS tercih süreci denetlendi

Bilecik'te YKS tercih süreci İl Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek tarafından yakından takip ediliyor.

Bilecik'te YKS tercih süreci denetlendi
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih süreci dikkatle izleniyor. Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek, Bozüyük ilçesindeki Bozüyük Fen Lisesi ve Halime Hatun Anaokulu’nda incelemelerde bulundu.

Şimşek, Bozüyük Fen Lisesi’nde yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarını gözden geçirirken, okul yöneticilerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ayrıca, YKS Tercih Danışmanlığı Merkezi’ni ziyaret ederek, tercih dönemindeki öğrenci ve velilerle bir araya geldi.

Program çerçevesinde Halime Hatun Anaokulu’nda düzenlenen Karpuz Şenliği etkinliğine katılan Şimşek, öğrencilerin etkinlik heyecanına ortak oldu. İl Müdürü, “Yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarını titizlikle sürdürüyoruz. Öğrencilerimizin doğru tercih yapabilmeleri için yürütülen danışmanlık hizmetlerini önemsiyoruz. Bunun yanında çocuklarımızın akademik gelişimlerinin yanı sıra sosyal ve duygusal gelişimlerini destekleyen etkinlikleri de değerli buluyoruz. Çocuklarımızın mutlu, güvenli ve nitelikli eğitim ortamlarında yetişmesi için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz,” şeklinde konuştu.

Bilecik’te YKS tercih süreci denetlendi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir