AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Osmaneli ilçesine bağlı Gaziler ve Beşevler köylerinde vatandaşlarla buluştu.
Köy sakinleriyle sohbet eden Yıldırım, onların taleplerini ve beklentilerini dinledi. Ziyaretinde Yıldırım’a Osmaneli İlçe Başkanı Zafer Seyyar ve İl Genel Meclis Üyesi Şaban Güdem de eşlik etti. Yıldırım, köylerde vatandaşlarla aynı sofrada buluşmanın önemine vurgu yaptı.
Serkan Yıldırım, “Osmaneli’nin köylerinde bugün yine hemşerilerimizle aynı sofrada, aynı sohbette buluştuk. İlçe Başkanımız Zafer Seyyar ve İl Genel Meclis Üyemiz Şaban Güdem ile birlikte Beşevler ve Gaziler köylerimizde vatandaşlarımızı dinledik, hasbihal ettik. Bizleri samimiyetle karşılayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.






















