Bilecik’te, AK Parti Milletvekili Halil Eldemir ve Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz, esnaf ve sanatkâr odalarının başkanlarıyla bir araya gelerek esnafın gündemini değerlendirdi.
Toplantıya Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı, Yiyecek ve İçecek Maddeleri Odası Başkanı Harun Dilek, Madeni İşler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Erken ile Bilecik Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan katıldı. Buluşmada, esnafın talepleri, beklentileri ve karşılaştıkları sorunlara yönelik çözüm önerileri üzerinde duruldu.
AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, esnaf ve sanatkârların kent ekonomisindeki önemine dikkat çekerek, “Bilecik’imizin ekonomisinin güçlenmesi, esnaf ve sanatkârlarımızın daha iyi şartlarda faaliyet göstermesi için onların talep ve beklentilerini yakından takip ediyoruz. Oda başkanlarımızla istişare ederek, çözüm odaklı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Esnafımızın yanında olmaya ve Bilecik’imiz için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.






















