1. Haberler
  2. Yerel Haberler
  3. Balıkesir
  4. Bandırma’da 2026-2027 Sezonu İçin Spor Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Bandırma’da 2026-2027 Sezonu İçin Spor Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Bandırma'da 2026-2027 futbol sezonu öncesi güvenlik tedbirleri değerlendirildi. Toplantıda, stadyum güvenliği ve özel güvenlik sayıları belirlendi.

Bandırma'da 2026-2027 Sezonu İçin Spor Güvenlik Toplantısı Yapıldı
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’da, 2026-2027 futbol sezonu öncesinde ilçe spor güvenlik kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, müsabakalarda uygulanacak güvenlik önlemleri, stadyuma alınmayacak materyaller ve özel güvenlik görevlisi sayıları gibi konular ele alındı.

Kaymakam Recep Öztürk’ün başkanlık ettiği toplantı, Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapıldı. Bandırmaspor ile Bordo BK’nın sezon boyunca oynayacağı maçlarda alınacak güvenlik ve asayiş tedbirleri değerlendirildi. Bandırmaspor’un ilk maçı 8 Ağustos Cumartesi günü İstanbulspor ile olacak.

Toplantıda alınan kararlara göre, deplasman tribün kapasitesinin yüzde 5’i oranında 577 misafir takım taraftarı stadyuma kabul edilecek. Bursaspor karşılaşması A kategorisi riskli müsabaka olarak belirlenirken, B kategorisindeki müsabakalarda 95, C kategorisindeki müsabakalarda ise 90 özel güvenlik görevlisi görev alacak.

Misafir takım kafilesinin ilçe girişinden itibaren konaklayacağı otele, otelden stadyuma ve müsabaka sonrasında ilçe çıkışına kadar güvenli geçişinin sağlanacağı, antrenman yapılması durumunda ise trafik ekipleri eskortluğunda gerçekleştirileceği bildirildi.

Protokol tribünü girişlerinde yoğunluk ve belgesiz girişlerin önlenmesi için akreditasyon uygulamalarının eksiksiz yürütülmesi kararlaştırıldı. Ayrıca, üst aramalarının titizlikle yapılması gerektiği vurgulandı. Toplantıda görüşülen tüm gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıya Bandırma Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Güzsoy, Bandırmaspor Kulüp Başkanı Murat Karakoyun, Bandırma Belediyesi Zabıta Müdürü Kemal Ülkar ve Bordo BK Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İlban katıldı.

Bandırma’da 2026-2027 Sezonu İçin Spor Güvenlik Toplantısı Yapıldı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir