Hatay’ın Antakya ilçesinde polis ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmada 119 adet Captagon hap ile bir kurusıkı tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
Polis ekiplerinden uyuşturucu ve silah operasyonu
Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ve ruhsatsız silahlarla mücadele kapsamında 22 Ekim akşamı Antakya’nın Güzelburç Mahallesi’nde çalışma gerçekleştirdi.
Motosikletli Polis Timlerince şüpheliler üzerinde yapılan aramalarda 119 adet Captagon uyuşturucu hap ile 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.
3 şüpheli hakkında adli işlem
Operasyon kapsamında M.G., Y.E.K. ve N.K. yakalandı. Şüpheliler hakkında olayla ilgili adli işlem başlatıldı.
Hatay Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde ve ruhsatsız silahlarla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmaların devam ettiği belirtildi.

















