1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Yunusemreli badmintonculardan 5 madalya

Yunusemreli badmintonculardan 5 madalya

YUNUSEMRE BELEDİYESPOR'UN BADMİNTONCULARI, DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ 9-11 YAŞ ALTI BADMİNTON TURNUVASI'NDA 5 MADALYAYA İMZA ATTI.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yunusemre Belediyespor’un badmintoncuları, Dünya Engelliler Günü 9-11 Yaş Altı Badminton Turnuvası’nda 5 madalyaya imza attı.

Yunusemre Belediyespor’un minik badmintoncuları başarılarına devam ediyor. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Badminton İl Temsilciliği tarafından Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen Dünya Engelliler Günü 9-11 Yaş Altı Badminton Turnuvası’na katılan Mavi-Beyazlı sporcular, 1 altın ve 4 gümüş madalya ile toplamda 5 madalya kazandı. Sadece tekler kategorisinde yapılan ve heyecana sahne olan müsabakalar sonunda 11 yaş altı tek kızlarda Irmak Denktaş birinci, 11 yaş altı tek kızlarda Elif Ada Ceylan, 11 yaş altı tek erkeklerde Enes Kahraman, 9 yaş altı tek erkeklerde Can Abdullahoğlu, 9 yaş altı tek kızlarda Hayrunisa Tecimer ikinci olmayı başardı. Yunusemre Belediyespor Başkanı Bülent Kanik, engelliler günü nedeniyle düzenlenen anlamlı turnuvada emeği geçenlere teşekkür ederek, müsabakalarda yer alan tüm sporcuları, antrenörleri ve hakemleri tebrik etti.

Yunusemreli badmintonculardan 5 madalya
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir