1. Haberler
  2. Genel Haberleri
  3. Uyanıklık yapmak isterken 145 bin TL ceza yedi

Uyanıklık yapmak isterken 145 bin TL ceza yedi

featured
DENİZLİ'DE KIRMIZI IŞIKLARDA BEKLEMEK İSTEMEYİNCE PLAKASINI KAPATAN SÜRÜCÜYE 145 BİN TL CEZA İŞLEM UYGULANIRKEN, MOTOSİKLETİ İSE 30 GÜN TRAFİKTEN MEN EDİLDİ. (HÜSEYİN YILMAZ/DENİZLİ-İHA) Denizli'de kırmızı ışıklarda beklemek istemeyince plakasını kapatan sürücüye 145 bin TL ceza işlem uygulanırken, motosikleti ise 30 gün trafikten men edildi.
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizli’de kırmızı ışıklarda beklemek istemeyince plakasını kapatan sürücüye 145 bin TL ceza işlem uygulanırken, motosikleti ise 30 gün trafikten men edildi.

Denizli’de bir araç kamerasına yansıyan o görüntülerde kırmızı ışıkta beklemek istemeyen bir motosiklet sürücüsü, bez bir parça ile plakasını kapatarak ışıklardan geçti. İhbar üzerine harekete geçen Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri motosikletin plakasını ve sürücüsünün kimliğini tespit etti. Motosikletiyle birlikte trafik ekipleri tarafından yakalanan kural tanımaz uyanık sürücüye plakanın okunmasını engelleyecek şekilde kapatılması ve kırmızı ışık ihlali nedeniyle toplamda 145 bin TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca motosikleti ise 30 gün süreyle trafikten men edildi.

Uyanıklık yapmak isterken 145 bin TL ceza yedi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir