1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Uşak’ta inşaat erkek cesedi bulundu

Uşak’ta inşaat erkek cesedi bulundu

UŞAK’IN BANAZ İLÇESİNDE 60 YAŞINDAKİ ADAM İNŞAAT HALİNDEKİ BİR BİNADA ÖLÜ BULUNDU.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uşak’ın Banaz ilçesinde inşaat halindeki bir binaya çalışmaya gelen işçiler, yaşlı bir erkeğe ait ceset ile karşılaştı.

Edinilen bilgilere göre, Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı 31 Ağustos Mahallesi’nde bulunan bir inşaat halindeki binaya çalışmak için gelen işçiler, 60 yaşındaki Fikret Yılmaz’ın inşaat içeresinde hareketsiz bir vaziyette olduğunu gördüler.

İnşaat işçilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 112 Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede Yılmaz’ın hayatını kaybettiği belirlenirken, polis ekiplerince çevrede güvenlik önlemi alınırken, ekiplerce yapılan ilk incelemenin ardından Yılmaz’ın cenazesi Banaz Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Fikret Yılmaz’ın cenazesi otopsi yapılmak için Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilirken, Yılmaz’ın kesin ölüm sebebi yapılacak otopsiden sonra belli olacağı öğrenildi.

Uşak’ta inşaat erkek cesedi bulundu
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir