1. Haberler
  2. Genel Haberleri
  3. Ukrayna’nın İHA saldırılarında Rusya’da 10 ölü

Ukrayna’nın İHA saldırılarında Rusya’da 10 ölü

Ukrayna'nın Rusya'ya düzenlediği İHA saldırılarında en az 10 kişi hayatını kaybetti. Ozon'a ait bir depo da hedef alındı.

Ukrayna'nın İHA saldırılarında Rusya'da 10 ölü
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ukrayna’nın Rusya’ya düzenlediği insansız hava aracı (İHA) saldırılarında en az 10 kişi hayatını kaybetti. Saldırılar, Rusya’nın önde gelen E-ticaret şirketlerinden Ozon’a ait bir depoyu da hedef aldı.

Rusya ile Ukrayna arasındaki çatışmalar sürerken, taraflar birbirlerine yönelik İHA saldırılarına devam ediyor. Ukrayna’nın gerçekleştirdiği saldırılarda, Samara bölgesindeki Ozon deposu ve başka sanayi tesisleri vuruldu.

Orenburg Belediye Başkanı Albert Yumadilov, bugün kentlerinin İHA saldırısına uğradığını belirterek, “Sanayi işletmelerinin bulunduğu özel ekonomik bölge üzerinde birkaç İHA düşürüldü. Neyse ki kimse yaralanmadı. Parçalar Ozon lojistik kompleksinin arazisine düştü ve yangın çıktı. Yangın, acil durum ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü” dedi.

Ozon, saldırının ardından depo çalışmalarının durdurulduğunu ve yaralananların olduğunu açıkladı. Ukrayna ordusu ise Samara bölgesinde bir petrol rafinerisinin hedef alındığını ve yangın çıktığını duyurdu.

Rusya Savunma Bakanlığı, gece boyunca toplam 457 Ukrayna İHA’sının düşürüldüğünü bildirdi.

Ukrayna’nın İHA saldırılarında Rusya’da 10 ölü
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir