1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Taşıdığı koliden kaçak sigara çıktı

Taşıdığı koliden kaçak sigara çıktı

AYDIN'IN EFELER İLÇESİNDE AYDIN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ (KOM) EKİPLERİ TARAFINDAN ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURULAN BİR ŞAHSIN TAŞIDIĞI KOLİ İÇERİSİNDEN 100 PAKET GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA VE ELEKTRONİK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’ın Efeler ilçesinde Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir şahsın taşıdığı koli içerisinden 100 paket gümrük kaçağı sigara ve elektronik sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kaçakçılık faaliyetlerine ilişkin yürütülen çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallesi 1953 sokak üzerinde elinde koli olan bir şahıs şüphe üzerine durduruldu. M.Ş. isimli şahsın taşıdığı kolide yapılan kontrolde 100 paket gümrük kaçağı sigara ve 38 adet elektronik sigara ele geçirildi. M.Ş. hakkında ise yasal işlem yapıldı.

Taşıdığı koliden kaçak sigara çıktı
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir