Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma ilçesinde mahalle yollarına yönelik asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, 8 kilometrelik yolun ikinci kat sathi kaplama işlemleri devam ediyor.

Çalışmalar, Beyce Mahallesi’ni diğer mahallelere bağlayan yolda gerçekleştiriliyor. Beyce Mahallesi Muhtarı Osman Durmaz, uygulanan ikinci kat sathi kaplamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Geçen sene Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Besim Dutlulu ve Soma Belediye Başkanımız Sercan Okur, bu yolumuzu asfalt yapmışlardı. Bu yıl ikinci katı yapıyorlar. Bu yol Hatun, Beyce ve Kızılören’i birbirine bağlayan bir yol. Yolumuz işlek bir yol oldu. İkinci katı attıkları için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım, Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Beyce, Heciz ve Kızılören mahallelerine ulaşım sağlayan yol hattında ikinci kat sathi kaplama çalışmalarının sürdüğü belirtildi. Açıklamada, bu çalışmaların vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlaması amacıyla yürütüldüğü vurgulandı.
























