1. Haberler
  2. Genel Haberleri
  3. Söke’de öğrenciler için sahaya indiler

Söke’de öğrenciler için sahaya indiler

AYDIN’IN SÖKE İLÇELERİNDE ÖĞRENCİLERİN OKULDA SAĞLIKLI GIDA TÜKETMELERİ VE HİJYENİK ORTAMLARDA ALIŞVERİŞ YAPMALARI AMACIYLA OKUL KANTİNLERİ VE YEMEKHANELER DENETLENDİ.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’ın Söke ilçelerinde öğrencilerin okulda sağlıklı gıda tüketmeleri ve hijyenik ortamlarda alışveriş yapmaları amacıyla okul kantinleri ve yemekhaneler denetlendi.

Her gün binlerce öğrenciye hizmet veren okul kantinleri ve yemekhanelerinde Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen denetimler sürüyor. Bu çerçevede sahaya inen Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, muhtemel gıda kaynaklı hastalıkların önlenmesi ve öğrencilerin hijyenik ortamlarda alışveriş yapması amacıyla denetimler gerçekleştirilirken, ekipler, gıda ürünlerini tek tek inceledi. Ürünlerin “okul gıdası” standartlarına uygun olup olmadığı da bakılırken ürünlerin son tüketim tarihi ve etiket kontrolleri yapıldı. Hijyen, çalışma ortamı gibi konularda denetimler de gerçekleştirilirken kantin işletmecilerine öğrenci sağlığını tehdit eden ürünlerin satışına müsaade edilmediği hatırlatıldı. Yönetmeliğe aykırı hareket eden kantincilere ise cezai işlem uyguladı. Öğrencilerin okulda sağlıklı gıda tüketmeleri ve hijyenik ortamlarda alışveriş yapmaları adına kantin denetimlerinin yıl boyunca devam edeceği öğrenildi.

Söke’de öğrenciler için sahaya indiler
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.