1. Haberler
  2. Genel Haberleri
  3. Söke’de Dünya İnsan Hakları Günü kutlandı

Söke’de Dünya İnsan Hakları Günü kutlandı

SÖKE İNSAN HAKLARI KURULU ÇELENK SUNDU

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söke’de 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlçe İnsan Hakları Kurulu, Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak güne anlam kattı. Kurul üyeleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek; yıl boyunca gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

2024 yılı içinde Söke’de vatandaşlar tarafından istek ve şikayet kutularına toplamda 87 başvuru yapıldığı açıklandı. Bu başvuruların 46’sının şikayet, 35’inin teşekkür, 6’sının ise hem şikayet hem de teşekkür içerikli olduğu belirtildi. İlçe İnsan Hakları Kurulu, vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendirerek ilgili birimlere iletti. Söke’deki 9 kamu kurumunda bulunan istek ve şikayet kutuları, halkın taleplerini doğrudan iletebilmesi için aktif olarak kullanılıyor.

“Denetimlerde sorun görülmedi”

2024 yılı boyunca İlçe İnsan Hakları Kurulu, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma nezarethanelerine 5 kez, Huzurevi ve Kız Öğrenci Yurdu’na ise birer kez ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyaretlerde herhangi bir sorunla karşılaşılmadığı ifade edildi.

Söke’de Dünya İnsan Hakları Günü kutlandı
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir