Sivas’ta Serpincik Göleti’nde amatör balıkçı Ahmet Bıçakçıgil, oltasına takılan 1,5 metrelik devasa yayın balığını kıyıya çekmeyi başardı.

Bıçakçıgil, arkadaşlarıyla birlikte balık tutmak için gölete gitti. Oltasını attıktan bir süre sonra balığın oltasına takıldığını fark etti. Uzun bir mücadele sonrasında balığı kıyıya çekmeyi başaran Bıçakçıgil, yakaladığı balıkla poz verdi.

Balığı yakaladığı anları sosyal medya hesabında paylaşan Bıçakçıgil, “Haftasonu Serpincik Göleti’nde balık tutmaya gittim. Öğlen saatlerinde yakaladığım yayın balığı önce oltadan yemi aldı. Aradan biraz zaman geçtikten sonra tekrar oltaya yakalandı. Balığı kıyıya çekmek için büyük bir mücadele verdim. Öyle mücadele ettiğimi gören çevredeki vatandaşlar da bana yardıma geldi. 1,5 metrelik yayın balığını uzun bir uğraş sonrasında kıyıya getirdik” ifadelerini kullandı.






















