1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Samsun’da ambulans ile tır çarpıştı, 6 kişi yaralandı

Samsun’da ambulans ile tır çarpıştı, 6 kişi yaralandı

Samsun'un İlkadım ilçesinde ambulans ile tırın çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Olay, gece saat 01.00 sıralarında gerçekleşti.

Samsun'da ambulans ile tır çarpıştı, 6 kişi yaralandı
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’un İlkadım ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, ambulans ile tırın çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Olay, 31 Temmuz 2026 tarihinde gece saat 01.00 sıralarında Toybelen Mahallesi’nde gerçekleşti.

İzmir’den Samsun’a sigara taşıyan 34 GRV 923 plakalı tır, Hasan E. yönetimindeki 55 ATY 105 plakalı ambulans ile çarpıştı. Kazada, tır sürücüsü Mehmet Emin Padak, ambulans sürücüsü Hasan Erdoğan, ambulansta görevli iki sağlık personeli ile bir hasta ve hasta yakını yaralandı.

Olayın ardından, sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Samsun’da ambulans ile tır çarpıştı, 6 kişi yaralandı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir