Sakarya’nın Pamukova ilçesinde meydana gelen tır kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. D-650 kara yolunun Mekece mevkiinde, kontrolden çıkan tır akaryakıt istasyonunun duvarına çarptıktan sonra orta refüje çarparak durabildi.
Olay, 12 Ağustos 2026 tarihinde gerçekleşti. S.Y. (26) yönetimindeki 54 BB 609 plakalı hafriyat tırı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kazaya sebep oldu. Tırda yolcu olarak bulunan 21 yaşındaki Tunahan Aygün, olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü S.Y. yaralandı.
İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldığı bildirildi.






















