1. Haberler
  2. Eğtim Haberleri
  3. Ressam Abdullah Taktak Ortaokulu öğrencisi Zülal Kazak’ın “Sensizliğin Sesi” kitabı büyük ilgi gördü

Ressam Abdullah Taktak Ortaokulu öğrencisi Zülal Kazak’ın “Sensizliğin Sesi” kitabı büyük ilgi gördü

RESSAM ABDULLAH TAKTAK ORTAOKULU ÖĞRENCİSİ ZÜLAL KAZAK, "SENSİZLİĞİN SESİ" KİTABI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Ressam Abdullah Taktak Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Zülal Kazak, yazdığı şiirlerle edebiyat dünyasına adım attı. “Sensizliğin Sesi” adlı ilk kitabıyla okuyucularıyla buluşan Zülal, düzenlenen imza gününde büyük ilgi gördü.

İmza gününe, Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Refik Küçükkağnıcı, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Genç yazar Zülal Kazak, bu özel günde duygularını dile getirirken, şiir yazma sürecinde kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Ünlü yönetmen Ahmet Uluçay’a atıfta bulunarak, “Aynı duyguyu taşımamız çok normal çünkü biz Ahmet Uluçay’ın hemşehrisi ve torunlarıyız” dedi.

Kaymakam Hayrettin Baskın ise yaptığı konuşmada, şiir yazmanın önemine vurgu yaparak, gençlerin Türk ve dünya klasiklerini okuyarak kendilerini geliştirmeleri gerektiğini belirtti.

Zülal Kazak’ın bu başarısı, hem okulunu hem de ilçesini gururlandırdı. Genç yeteneğin gelecekte daha nice başarılara imza atması bekleniyor.

Ressam Abdullah Taktak Ortaokulu öğrencisi Zülal Kazak’ın “Sensizliğin Sesi” kitabı büyük ilgi gördü
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir