1. Haberler
  2. Genel Haberleri
  3. Paralarını alamayan işçiler 15 katlı inşaatın çatısına çıktı

Paralarını alamayan işçiler 15 katlı inşaatın çatısına çıktı

featured
DENİZLİ’DE YÜKLENİCİ FİRMADAN PARALARINI ALAMADIKLARINI İDDİA EDEN TAŞERON FİRMA ÇALIŞANLARI, 15 KATLI İNŞAATIN ÇATISINDA EYLEM BAŞLATTI. (FADIL KÖSEDAĞ - HÜSEYİN YILMAZ/DENİZLİ-İHA)
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Göveçlik Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bölgede devam eden 15 katlı lüks bir rezidans inşaatında çalışan taşeron firma işçileri, bir süredir yüklenici firmadan paralarını alamadıkları iddiasıyla inşaatın çatışına çıktı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Güvenlik güçlerinin çatıda eylemlerini sürdüren inşaat işçilerini ikna edebilmek için arabuluculuk görüşmelerine başladığı bildirildi.

Paralarını alamayan işçiler 15 katlı inşaatın çatısına çıktı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir