Osmangazi’de kötü kokuya neden olan çöp ev temizlendi

featured
Osmangazi’de kötü kokuya neden olan çöp ev temizlendi
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BURSA – Bursa’nın Osmangazi ilçesinde vatandaşların ihbarı üzerine ekipler tarafından müdahale edilen bir evden yaklaşık 2 kamyon çöp ve atık malzeme çıkarıldı. Tahtakale Mahallesi’ndeki evde gerçekleştirilen temizlik çalışmasının ardından çevreye yayılan kötü koku da giderildi.

Vatandaşların ihbarı üzerine ekipler harekete geçti

Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tahtakale Mahallesi’nde bir evde çöp biriktirildiği ve bu nedenle çevreye kötü koku yayıldığı yönündeki ihbar üzerine çalışma başlattı.

Mahalle sakinlerinin de şikayetçi olduğu evde inceleme yapan ekipler, gerekli resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından temizlik çalışmalarına başladı.

Evden 2 kamyon çöp çıkarıldı

Koordineli şekilde yürütülen çalışma kapsamında evde biriken yaklaşık 2 kamyon çöp ve atık malzeme tahliye edildi.

Ekiplerin titiz çalışmasıyla ev içerisinde biriken atıklar tamamen temizlenirken, çevre ve halk sağlığını tehdit eden olumsuzlukların da önüne geçildi.

Kötü koku sorunu giderildi

Temizlik çalışmasının tamamlanmasıyla mahallede uzun süredir şikayet konusu olan kötü koku sorunu da ortadan kaldırıldı.

Mahalle sakinleri, gerçekleştirilen çalışma nedeniyle Osmangazi Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Osmangazi’de kötü kokuya neden olan çöp ev temizlendi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir