1. Haberler
  2. Yerel Haberler
  3. Ordu
  4. Ordu’da patpat kazasında 61 yaşındaki İbrahim Sinan hayatını kaybetti

Ordu’da patpat kazasında 61 yaşındaki İbrahim Sinan hayatını kaybetti

Ordu'nun Fatsa ilçesinde patpat kazasında 61 yaşındaki İbrahim Sinan hayatını kaybetti. Kaza, bir evin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Ordu'da patpat kazasında 61 yaşındaki İbrahim Sinan hayatını kaybetti
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen patpat kazasında 61 yaşındaki İbrahim Sinan yaşamını yitirdi. Kaza, Aşağı Bahçeler Mahallesi Erenyurt Sapağı’nda gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, Enes S. (21) yönetimindeki patpat, virajı dönerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak savruldu. Bu sırada yolcu olarak bulunan İbrahim Sinan, aracın duvar arasında sıkıştı.

Ağır yaralanan Sinan için olay yerine acil sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Sinan, burada hayatını kaybetti. Patpat sürücüsü Enes S. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kaza anı, bir evin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, patpatın rampadan aşağı inerek evin duvarına çarptığı ve İbrahim Sinan’ın duvar ile araç arasında sıkıştığı anlar yer aldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ordu’da patpat kazasında 61 yaşındaki İbrahim Sinan hayatını kaybetti
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir