Cumhurbaşkanlığı Yatırım ve Finans Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, Manisa’daki Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nin Uzunburun Genişleme Alanı’nda incelemelerde bulundu. Bu ziyaret, bölgenin sanayi yatırımları ve yeni fırsatları açısından büyük önem taşıyor.
Dağlıoğlu, Muradiye OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Çetkin ve diğer yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ziyaret sırasında, Muradiye OSB’nin faaliyetleri ve Uzunburun Genişleme Alanı’ndaki projeler hakkında detaylı bilgi verildi.
Uzunburun Genişleme Alanı, yatırım potansiyeli açısından dikkat çekiyor. Burada, 5 bin metrekareden 200 metrekareye kadar değişen parsel seçenekleri sunulmakta ve yatırım süreçlerinin desteklenmesi için 36 aya varan vade seçenekleri sağlanmaktadır. Bu durum, Manisa’nın sanayi ekosistemine önemli katkılar sağlaması bekleniyor.
Ziyaret sırasında, bölgenin sanayi kapasitesini artırma potansiyeli ve yeni yatırımlara sunacağı imkanlar üzerine de görüş alışverişinde bulunuldu. Muradiye OSB’nin gelecekteki büyüme hedefleri de gündeme geldi.






















