Milletvekili Melih Meriç’in bıçaklı saldırıyla ilgili ifadesi ortaya çıktı

featured
Milletvekili Melih Meriç’in bıçaklı saldırıyla ilgili ifadesi ortaya çıktı
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Parti Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, uğradığı bıçaklı saldırıyla ilgili savcılığa verdiği ifadede saldırının öncesi ve sonrasında yaşananları anlattı. Meriç, şüpheli Seydi Ahmet Keleş’ten şikayetçi olduğunu belirtti.

Meriç saldırıyla ilgili savcılığa ifade verdi

18 Ağustos’ta Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Karataş Mahallesi’nde bıçaklı saldırıya uğrayan Yeni Parti Gaziantep Milletvekili Melih Meriç’in tedavisi İstanbul Koç Üniversitesi Hastanesi’nde sürerken, olayla ilgili soruşturma da devam ediyor.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında mağdur sıfatıyla ifade veren Meriç, saldırgan olduğu belirtilen Seydi Ahmet Keleş ile geçmişte yaşanan sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.

“İlçe başkanlığına yeterli görülmeyince bana husumet beslemeye başladı”

Meriç, ifadesinde Seydi Ahmet Keleş’in daha önce CHP Oğuzeli İlçe Başkanı olarak görev yaptığını ve görevinden istifa ettiğini belirtti. Keleş’in Yeni Parti Oğuzeli İlçe Başkanı olmak istediğini aktaran Meriç, kendisini bu görev için uygun görmediğini ve atama yapmadığını söyledi.

Meriç, bu süreçten sonra Keleş’in kendisine karşı husumet beslemeye başladığını iddia etti.

“Bıçağı bana doğru salladı”

Olay günü Keleş’i telefonla aradığını ve konum istediğini belirten Meriç, konuma gittikten sonra aralarında tartışma yaşandığını anlattı.

Meriç, ifadesinde Keleş’in kendisine bıçak çekmesi üzerine kendisini savunmak amacıyla yumruk attığını, ardından Keleş’in bıçağı salladığını ve yaşanan arbede sırasında karnından bıçaklandığını söyledi.

Yere düştükten sonra da saldırının sürdüğünü belirten Meriç, ayağa kalkmasının ardından yarasının durumunu fark ettiğinde şoka girdiğini ifade etti.

“Kendisinin elinde bıçağı görünce yumruk attım”

Meriç, şüphelinin kendisine küfrettiği ve ilk saldırıyı kendisinin gerçekleştirdiği yönündeki iddiaları da reddetti.

Olay sırasında Keleş’e küfür etmediğini ve ilk fiziksel müdahaleyi kendisinin başlatmadığını savunan Meriç, bıçağı gördüğü için kendisini savunmaya çalıştığını belirtti.

Meriç ayrıca olayın ardından şüphelinin bölgeden uzaklaştığını, kendisinin ise şoförünü aradığını ve çevrede bulunan bir bekçinin olaya müdahale etmediğini söyledi.

“Şüpheli Seydi Ahmet Keleş’ten şikayetçiyim”

Olay sırasında üzerinde silah bulunmadığını belirten Meriç, beline elini atmadığını ve silah taşımadığının görülebileceğini ifade etti.

Meriç, savcılık ifadesinin sonunda şüpheli Seydi Ahmet Keleş’ten şikayetçi olduğunu söyledi.

Soruşturma kapsamında iki kişi tutuklandı

18 Ağustos’ta meydana gelen olayın ardından Melih Meriç hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Olayla ilgili yakalanan Seydi Ahmet Keleş ile suç delillerini gizlediği değerlendirilen oğlu Hakan Keleş, çıkarıldıkları 1. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştı.

Soruşturma kapsamında adli süreç devam ediyor.

Milletvekili Melih Meriç’in bıçaklı saldırıyla ilgili ifadesi ortaya çıktı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir