1. Haberler
  2. Yerel Haberler
  3. Malatya
  4. MİAD, Malatya’nın Ekonomik Kalkınması İçin Birlik Vurgusu Yaptı

MİAD, Malatya’nın Ekonomik Kalkınması İçin Birlik Vurgusu Yaptı

MİAD Malatya Şubesi, kentin ekonomik kalkınması için birlik vurgusu yaptı ve gurbetteki iş insanlarını memlekete davet edeceğini açıkladı.

MİAD, Malatya'nın Ekonomik Kalkınması İçin Birlik Vurgusu Yaptı
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malatyalı İş İnsanları Derneği (MİAD) Malatya Şubesi, ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek kentin ekonomik ve sosyal yeniden yapılanmasına dair önemli mesajlar verdi.

Toplantıda, MİAD Malatya Şube Başkanı Rıdvan Budak, Malatya’nın deprem sonrası toparlanma sürecine girdiğini belirtti. Budak, “MİAD olarak Malatya’da birlik ve beraberliği sağlayıp dışarıdaki iş insanlarımızı tekrar memleketimize davet edeceğiz” dedi.

Geniş bir katılımla yapılan toplantıda, Malatya’nın 6 Şubat depremlerinde yaşadığı zorluklar ve bu süreçte atılacak adımlar masaya yatırıldı. Budak, “Şehrimizde çok güzel bir çarşı dokusu oluşmaya başladı” ifadelerini kullandı.

Başkan Budak, gurbetteki iş insanlarının kente dönmesi için çaba harcayacaklarını belirterek, “İş insanlarımızın tekrar Malatya’ya dönmeleri yolunda tüm gayretimizi ve çabamızı sarf edeceğiz” dedi. Ayrıca, devlet ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Malatya’nın gelişimine katkıda bulunacaklarını vurguladı.

Budak, MİAD olarak sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda şehre katkı sunmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

MİAD, Malatya’nın Ekonomik Kalkınması İçin Birlik Vurgusu Yaptı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir