1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Mersin’de çilingirin çantası bir gün sonra geri bırakıldı

Mersin’de çilingirin çantası bir gün sonra geri bırakıldı

Mersin'de bir oto çilingirin çantası sabaha karşı çalındı, bir gün sonra geri bırakıldı. Çantadaki ekipmanların değeri 100 bin lira.

Mersin'de çilingirin çantası bir gün sonra geri bırakıldı
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin’in Erdemli ilçesinde bir oto çilingir, iş yerini kapatırken dışarıda unuttuğu yaklaşık 100 bin lira değerindeki takım çantasının sabaha karşı çalındığını fark etti. Ancak çanta, bir gün sonra geri getirildi.

Olay, Burçin Özer’in 30 yıldır sürdürdüğü oto çilingirlik iş yerinde gerçekleşti. Gece iş yerini kapatırken, içerisinde özel ekipmanların bulunduğu çantayı dışarıda unutan Özer, sabah geldiğinde çantanın yerinde olmadığını gördü. Çantayı bulmak için çevrede arama yapan Özer, güvenlik kameralarını inceledi.

Kameralardaki görüntülerde, sabaha karşı saat 05.00 sıralarında kimliği belirsiz bir kişinin çantayı alarak götürdüğü görüldü. Özer, durumu emniyete bildirerek güvenlik görüntülerini sundu. Olaydan bir gün sonra, çantayı alan kişi, sabah erken saatlerde geri dönerek çantayı bıraktı. Özer, çantayı kontrol ettiğinde içerisindeki ekipmanların eksiksiz olduğunu belirtti.

Yaşananları anlatan Özer, çantayı dışarıda unuttuklarını ve sabah bulamayınca güvenlik kamerasına baktıklarını ifade etti. Çantanın geri dönmesiyle ilgili, “Çantanın eksiksiz gelmesi bizi çok mutlu etti” dedi. Çantada, oto çilingirlik mesleğinde kullanılan çok sayıda özel ekipmanın bulunduğunu belirten Özer, çantanın güncel değerinin 90 bin ile 100 bin lira arasında olduğunu aktardı.

Özer, çantanın içeriğinde matkap, otomatik cihazlar ve Avrupa otomobilleri için kullanılan maymuncuklar gibi değerli ekipmanların bulunduğunu kaydetti. Çantayı neden aldığını merak ettiklerini belirten Özer, “Neden aldığını biz de bilmiyoruz. Bazı arkadaşlar espri yaptı, ‘Adamın bir işi varmış, halledip geldi’ diye. Ama biz gerekli yerlere görüntüleri verdik” şeklinde konuştu.

Mersin’de çilingirin çantası bir gün sonra geri bırakıldı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir