1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Marmaris’te zabıtadan nargile ve tütün denetimi

Marmaris’te zabıtadan nargile ve tütün denetimi

MUĞLA (İHA) - MARMARİS BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ İLGİLİ KURUMLARLA BİRLİKTE MARMARİS GENELİNDE NARGİLE VE TÜTÜN DENETİMİ BAŞLATTI. YAPILAN DENETİMLERDE 2 İŞLETMEYE CEZAİ İŞLEM UYGULANDI.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilgili kurumlarla birlikte Marmaris genelinde nargile ve tütün denetimi başlattı. Yapılan denetimlerde 2 işletmeye cezai işlem uygulandı.

Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü halk sağlığını tehlikeye atacak uygulamalara yönelik denetimlerini sürdürüyor. Ekipler bu doğrultuda Jandarma, İlçe Emniyet, İlçe Sağlık ve İlçe Tarım Müdürlüğü görevlilerinden oluşan komisyonla Marmaris genelinde nargile satışı yapılan işletmelere yönelik denetim başlattı. Kısayalı ve Uzunyalı bölgesinde yapılan denetimlerde, nargilelik tütün mamulü sunum uygunluk belgesi ve kapalı alanda tütün mamullerinin içilip içilmediği kontrol edildi. 5 işletmede yapılan denetimlerde 2 işletmeye cezai işlem uygulandı. Denetimlerin önümüzdeki günlerde başka bölgelerde süreceği bildirildi.

Marmaris’te zabıtadan nargile ve tütün denetimi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir