1. Haberler
  2. Yerel Haberler
  3. Malatya
  4. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası üye sayısı 13 bine yaklaştı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası üye sayısı 13 bine yaklaştı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, üye sayısının 8 yılda yüzde 100 artarak 13 bine yaklaştığını duyurdu.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası üye sayısı 13 bine yaklaştı
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 2018 yılında 6 bin 500 olan üye sayısının, bugün itibarıyla yüzde 100 artışla 13 bine yaklaştığını açıkladı. Bu artışın, üyelerin odaya ve temsil gücüne duyduğu güvenin en önemli göstergesi olduğunu vurguladı.

Sadıkoğlu, 8 yıllık görev süresi boyunca zorlu dönemlerde üyelerinin yanında olduklarını belirterek, çözüm odaklı çalışmalar ve güçlü temsil anlayışı sayesinde odaya duyulan güvenin arttığını ifade etti. Üye sayısındaki bu artışın tesadüf olmadığını dile getirdi.

“Üyelerimizin güveni en büyük gücümüz oldu” diyen Sadıkoğlu, ekonomik zorluklar, pandemi ve 6 Şubat depremleri sonrası üyelerinin sorunlarını ilgili makamlara taşımak ve çözüm süreçlerini takip etmenin öncelikleri arasında yer aldığını söyledi. Kararlı bir duruş sergileyerek, üyelerin odaya olan güvenini artırdıklarını belirtti.

6 Şubat depremlerinin ardından Malatya iş dünyasının büyük bir sınav verdiğini hatırlatan Sadıkoğlu, birçok işletmenin zarar gördüğünü kaydetti. Depremin hemen ardından üyelerini yalnız bırakmadıklarını ve sürekli sahada olduklarını vurguladı. İş dünyasının taleplerini kararlılıkla gündeme taşıdıklarını ifade etti.

Sadıkoğlu, üye sayısındaki artışın sadece bir başarı değil, Malatya iş dünyasının odaya duyduğu güvenin bir sonucu olduğunu belirterek, her yeni üyenin Malatya’nın geleceğine duyulan güvenin bir göstergesi olduğunu söyledi. Güçlü bir dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Başkan Sadıkoğlu, üyelerden aldıkları desteğin en büyük motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, tüm üyelerin haklarını savunmaya ve Malatya’nın ekonomik kalkınması için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Güçlü bir Ticaret ve Sanayi Odası’nın, güçlü bir iş dünyası ve dolayısıyla güçlü bir Malatya demek olduğunu vurguladı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası üye sayısı 13 bine yaklaştı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir