M1 Konya AVM’de 10 Kasım’a Özel Anıtkabir’e Sanal Yolculuk

featured
M1 Konya AVM’de 10 Kasım’a Özel Anıtkabir’e Sanal Yolculuk
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

M1 Konya AVM, Atatürk’ün vefatının 88’inci yıl dönümünde ziyaretçilerini VR teknolojisiyle Anıtkabir’i sanal ortamda ziyaret etmeye davet ediyor. Gün boyunca sürecek anma programında ziyaretçiler, Atatürk için karanfil de bırakabilecek.

KONYA (İHA) – Fiba Commercial Properties tarafından yönetilen M1 Konya Alışveriş Merkezi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında özel bir etkinlik programı düzenleyecek. Ziyaretçiler, sanal gerçeklik teknolojisi sayesinde Anıtkabir’i dijital ortamda ziyaret ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve özlemle anma fırsatı bulacak.

Anıtkabir VR gözlükleriyle ziyaret edilecek

Program kapsamında saat 14.00 ile 19.00 arasında gerçekleştirilecek “VR Anıtkabir Sanal Turu” etkinliğinde ziyaretçiler, sanal gerçeklik gözlükleri aracılığıyla Anıtkabir’i sanal ortamda gezebilecek.

Etkinlik alanında ayrıca Anıtkabir maketinin de yer alacağı “Atatürk’ü Anma Köşesi” kurulacak. Ziyaretçiler, bu özel alana karanfil bırakarak Atatürk’e duydukları saygı ve özlemi ifade edebilecek.

Genç nesillerin Atatürk’ün mirasıyla buluşması hedefleniyor

M1 Konya AVM tarafından hazırlanan anma programıyla ziyaretçilere farklı bir deneyim sunulması amaçlanıyor. Etkinliklerin özellikle genç nesillerin Atatürk’ün manevi mirasını daha yakından tanımasına ve bu mirasla bağ kurmasına katkı sağlaması hedefleniyor.

M1 Konya AVM’de 10 Kasım’a Özel Anıtkabir’e Sanal Yolculuk
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir