1. Haberler
  2. Eğitim Haberleri
  3. Kütahya’da TOBB Meslek Lisesi’nin Geleceği Tartışıldı

Kütahya’da TOBB Meslek Lisesi’nin Geleceği Tartışıldı

Kütahya'da TOBB Meslek Lisesi'nde eğitim faaliyetleri ve sanayi ile iş birliği konuları değerlendirildi.

Kütahya'da TOBB Meslek Lisesi'nin Geleceği Tartışıldı
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOBB Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, eğitim faaliyetlerinin değerlendirilmesi amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, sanayi ile eğitim arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi hedeflendi.

Kütahya İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, Ticaret Borsası Başkanı Necati Gültekin ve diğer yetkililerin katıldığı toplantıda, mesleki eğitimin niteliğinin artırılması ve öğrencilerin sanayi ihtiyaçlarına uygun becerilerle donatılması konuları ele alındı.

Katılımcılar, mesleki eğitimin iş dünyasının beklentileri doğrultusunda geliştirilmesi ve mezuniyet sonrası istihdam imkanlarının artırılması için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca, sanayi kuruluşları ile okul arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik projeler üzerinde duruldu.

Toplantıda, okulun fiziki ve akademik gelişimine yönelik planlamalar da değerlendirildi. Kamu kurumları ile sanayi kuruluşları arasında sürdürülebilir iş birliğinin önemine vurgu yapıldı. Katılımcılar, mesleki ve teknik eğitimin güçlendirilmesinin Kütahya sanayisinin rekabet gücünü artıracağı konusunda hemfikir oldu.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı, karşılıklı önerilerin paylaşılmasıyla sona erdi.

Kütahya’da TOBB Meslek Lisesi’nin Geleceği Tartışıldı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir