1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Kütahya’da öğrencilere trafik güvenliği eğitimi verildi

Kütahya’da öğrencilere trafik güvenliği eğitimi verildi

KÜTAHYA'DA ÖĞRENCİLERE TRAFİK GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kütahya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ile Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, öğrencilerin güvenliğini sağlamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla önemli bir etkinlik düzenledi.

Ekipler, sorumluluk bölgelerinde yer alan Halime Erkan İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere trafik güvenliği konusunda eğitim verdi. Eğitim kapsamında, çocukların güvenli bir şekilde okullarına ulaşmaları, servis sürücülerinin dikkat seviyelerinin artırılması ve öğrencilerin suç ile zararlı alışkanlıklardan korunması konuları ele alındı.

Etkinliğin, öğrencilerin bilinçlenmesine katkı sağlarken eğitim-öğretim hayatının huzur ve güven içinde sürdürülmesine destek olması hedefleniyor.

Kütahya’da öğrencilere trafik güvenliği eğitimi verildi
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir