1. Haberler
  2. Kültür ve Sanat Haberleri
  3. Kuşadası Sokak Festivali’nin ilk gününde Necati ve Saykolar rüzgarı esti

Kuşadası Sokak Festivali’nin ilk gününde Necati ve Saykolar rüzgarı esti

KUŞADASI SOKAK FESTİVALİ'NİN İLK GÜNÜNDE NECATİ VE SAYKOLAR RÜZGARI ESTİ

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası Kuşadası Sokak Festivalinin ilk günü, karnaval havasında geçen kortej yürüyüşünün ardından İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanında düzenlenen Necati ve Saykolar konseri ile tamamlandı.

Sevilen rock grubu Necati ve Saykolar, kendilerine has tarzları ve sahne performansları ile birbirinden güzel şarkılarını Kuşadası Sokak Festivali katılımcıları için seslendirdi.

Kuşadası Sokak Festivali 12 Ekim Cumartesi günü Tarihi Kervansaray’da İspanya, Tunus ve Hırvatistan’dan katılan ünlü şeflerin atölyeleri ile devam edecek. Halka açık ve ücretsiz atölyelerin ardından kentin 7 farklı noktasında kurulacak lezzet durakları turu başlayacak. Katılımcılar, lezzet duraklarında 7 Akdeniz ülkesinden konuk olan ünlü şeflerin hazırladığı yemeklerin tadına bakma fırsatı bulacak.

Kuşadası Sokak Festivali’nin ilk gününde Necati ve Saykolar rüzgarı esti
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir