1. Haberler
  2. Genel Haberleri
  3. Konya Meram’da Yeni Emniyet Müdürlüğü Binası İçin İlk Adım Atıldı

Konya Meram’da Yeni Emniyet Müdürlüğü Binası İçin İlk Adım Atıldı

Konya'nın Meram ilçesinde yeni emniyet müdürlüğü binası için inşaat süreci başlıyor. Başkan Kavuş, projenin detaylarını açıkladı.

Konya Meram'da Yeni Emniyet Müdürlüğü Binası İçin İlk Adım Atıldı
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’nın Meram ilçesinde, kamu hizmetlerini daha modern ve vatandaş odaklı sunmak amacıyla yeni bir emniyet müdürlüğü hizmet binası inşa ediliyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, projenin detaylarını İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile paylaştı.

Başkan Kavuş, yeni emniyet müdürlüğü binasının ihale sürecinin tamamlandığını ve inşaat çalışmalarının birkaç gün içinde başlayacağını duyurdu. Proje, Meram’ın büyüyen yapısına uygun olarak kamu hizmetlerinin fiziki altyapısını güçlendirmeyi hedefliyor.

Kavuş, yeni binanın hem emniyet teşkilatına hem de vatandaşlara önemli kazanımlar sağlayacağını belirterek, “Büyük ve önemli bir ilçede kamu hizmetlerinin modern ve işlevsel mekanlarda yürütülmesi büyük önem taşıyor. Bu hizmet için destek veren İçişleri Bakanlığı’na teşekkür ediyorum,” dedi.

Yeni hizmet binası, Yenişehir Mahallesi’nde 5 bin 197 metrekarelik alanda, yaklaşık 3 bin 500 metrekarelik inşaat alanıyla inşa edilecek. Bodrum artı üç kattan oluşacak binanın yapım sürecinin bir yıl içinde tamamlanması planlanıyor. Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü, tamamlandığında ilçeye modern bir kamu hizmet alanı kazandıracak.

Konya Meram’da Yeni Emniyet Müdürlüğü Binası İçin İlk Adım Atıldı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir