1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Kontrolden çıkan tır, ters döndü

Kontrolden çıkan tır, ters döndü

AYDIN-DENİZLİ KARAYOLU’NDA KONTROLDEN ÇIKAN TIR, BARİYERLERE ÇARPARAK TERS DÖNDÜ. KAZADA YARALANAN OLMAZKEN, KARAYOLU UZUN SÜRE TRAFİĞE KAPANDI.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın-Denizli Karayolu’nda kontrolden çıkan tır, bariyerlere çarparak ters döndü. Kazada yaralanan olmazken, karayolu uzun süre trafiğe kapandı.

Kaza, Aydın-Denizli Karayolu Köşk Beyköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Aydın yönüne seyir halinde olan Özbekistan plakalı bir tır, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı ve ters döndü. 30 B117SA plakalı tırın henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkması sonucu yaşanan kazada şans eseri yaralanan olmadı. Ancak kaza nedeniyle Aydın istikameti uzun süre trafiğe kapandı ve yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, ekipler trafik akışını yeniden sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kontrolden çıkan tır, ters döndü
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter


Giriş Yap

Haberveriyor ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Yapay Zeka Haber Sistemi ile Sohbet Et

Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir